Onko se niin että jokaisella perheellä pitää olla se oma synkkä perhesalaisuus? Eikö niiltä voi millään välttyä? Miten omasta perhepiiristä joku ihminen voikin paljastua hirviöksi? Hieman aiheesta poiketen,mutta silti asiassa pysyen,tässä nyky-yhteiskunnassa on oikeasti jotain mätää. Masennusluvut vaan kasvaa ja kasvaa ja ihmiset ovat onnettomia. Miksi näin? Ihmiset stressaavat nykyään liikaa ja voivat pahoin ja purkavat tätä muihin ihmisiin ja muut ihmiset taas muihin ihmisiin ja tää pyörä vaan jatkaa pyörimistä.

Se myös että tuntuu että ihmiset eivät enää viitsi vaikuttaa mihinkään. Kaikki on perseellään mutta asioille ei silti haluta tehdä mitään? Eikun kaikki on hyvin kun saa katsoa kotona sohvalla Big Brotheria ja syödä sipsejä. Muista vapauksista viis, se on elämää se! Liikuntaakaan ei enää viitsitä harrastaa ja ylipainoisia ihmisiä tulee vaan lisää ja lisää.

 

Tästäkin tekstistä tuli hieman epäselvä kun yritin kirjoittaa monesta aiheesta jotenkin samana. No ehkä te tajuatte pointtini.

 

Ps:Onko mitään ärsyttävämpää kuin huomata omat ristiriitaisuutensa?